top of page
Vegetable Kebab.jpg

Pita/Kebab

WIJ DOEN

Gardens of Babylon
Paradise City festival
Tomorrowland
Waking Life
Pukkelpop
Psy-Fi festival
Extrema Outdoor festival
We Can Dance

..en nog veel meer!

Zeg vaarwel tegen flauw en saai festivaleten en hallo tegen onze heerlijke en voedzame kebabs!

Ter gaat niets boven een verse, smaakvolle kebab, gemaakt met de beste ingrediënten en die je smaakpapillen gegarandeerd laat dansen! Een perfecte mix van kruiden, groenten en onze heerlijke sauzen, laat je de festivalvibe in je buik voelen!

Groente Kebab

 

Vleesliefhebber of vegetariër, onze groentespies zal zeker iedereen bekoren! Onze vakkundig vervaardigde kebabs zijn gemaakt met ons kleine knolselderijgeheim, de meest verse groenten en smaakvolle kruiden, waardoor het een heerlijke en bevredigende optie is voor iedereen. Het is bekend dat zelfs de meest die-hard vleeseters verliefd worden op onze veganistische kebab. We garanderen je dat het liefde bij de eerste hap zal zijn! Deze slechteriken zijn een hit op elk festival waar we zijn!

Onze groentepita heeft een uitgebreide analyse ondergaan doorCo2logic. De resultaten geven aan dat onze groentekebab een aanzienlijk lagere milieu-impact heeft, sterker nog, het bleek slechts 25% van de impact van een traditionele kippita te hebben. Dit is een waar bewijs van onze toewijding aan het creëren van heerlijke, voedzame en duurzame voedselopties.

Eet echte fooD

Echt eten, echte ingrediënten, vers gemaakt met veel liefde en passie. Plantaardig, bewust geproduceerd, gezond en voedzaam. Dat is ons DNA. Ons ethos is en is altijd erg belangrijk voor ons geweest, omdat we geloven dat we een positieve bijdrage kunnen leverenimpact op de planeet, en  de mensen. We leveren graag natuurlijke energie, veel positieve vibess en een glimlach op de gezichten van mensen.

Evenementen, festivals, cateringng

We hebben 7 jaar ervaring in event- en festivalcatering. Dit maakt het mogelijk om een gepersonaliseerd menu samen te stellen op basis van de waarden en de specifieke behoeften van elk evenement en zijn bezoekers.

We houden gewoon van wat we doen en zijn er erg gepassioneerd over. Alles wat we doen is vers gemaakt. En.. met heel veel liefde.

 

 

 

 

We zijn heel blij dat ons harde werk en toewijding wordt erkend! Onze heerlijke, zelfontwikkelde groentekebab heeft ons de prijs opgeleverd voor de meest duurzame en innovatieve foodtruck in Paradise City in 2021. Het is een echt bewijs van onze toewijding om heerlijk eten te creëren en tegelijkertijd rekening te houden met onze impact op het milieu.
Bij goede muziek hoort goed eten, en goed eten hoeft ons ecosysteem niet te beschadigen.

Asset 2_3x.png
Vegetable Kebab.png
bottom of page