top of page

Cocktail workshops

Een gezellig avondje met vrienden, als teambuilding of als aperitief voor het diner, wij geven cocktailworkshops op maat van elke gelegenheid!

 

Onder leiding van een professionele barman en mixologist, wordt de groep ondergedompeld in de wereld van de mixology en leren we over de verschillende sterke dranken, likeuren, het belang en de functie van ijs, de verschillende technieken om een cocktail te maken, het belang van een goede balans, de combinatie van smaken, en prikkelen we al onze zintuigen.

 

Groepen worden verdeeld in verschillende teams van 4-5 personen. Elk team krijgt een eigen cocktail-station met een professionele cocktailset: shaker, muddler, strainer, dubbelzijdige jigger, barlepel, …

Workshops in het Nederlands, Frans of Engels.

Cocktail station_edited.jpg

Professionele

Cocktail-

Stations

Cocktail glass_edited.jpg
Our workshops.png

Onze workshops:

Ideaal als gezellige teambuilding of aperitief voor een diner

Food-pairing hapjes

Een cocktailervaring met bijpassende aperitiefhapjes. Verfijnde smaken die een perfecte aanvulling en versterking zijn op de smaak van elke cocktail . 

option.png
Cocktail icon.png
Icons.png

We beginnen de workshop met een korte theorie over verschillende sterke dranken, likeuren, over het belang van ijs, de functie van ijs, de verschillende technieken om een cocktail te maken, het belang van een goede balans, de combinatie van smaken, en prikkelen al onze zintuigen, ...

Onder leiding van een professionele bartender maken we 3 verschillende premium cocktails waarin de meeste aspecten van de mixologie aan bod komen. Bij elke cocktail leggen we kort de geschiedenis en herkomst van de cocktail uit, gevolgd door een demonstratie waarbij we samen de 'Perfect serve' van elke cocktail maken. Bij de Perfecte Serve moet alles onberispelijk zijn: de drank, het ijs, de verhoudingen, het glas, de garnituur, de presentatie en natuurlijk de barman.

Na elke demonstratie kunnen de gasten aan de slag en hun eigen perfect serve van de cocktail maken. De groepen zullen verschillende cocktails maken, proeven en drinken.

In deze workshop worden de gasten verdeeld in verschillende groepen van 4-5 personen. Elke groep krijgt zijn eigen cocktail-station met een professionele cocktailset: shaker, muddler, strainer, dubbelzijdige jigger, barlepel, …

Gasten verlaten de workshop met veel kennis over het gebruik van verschillende likeuren, het belang van ijs, mixology methoden, interessante informatie en natuurlijk verschillende technieken om een perfecte cocktail te maken. 

Wij 

Voorzien

Professionele barman 

Professionele cocktailsets 

Verschillende dranken en likeuren 

Mixers 

Glazen 

Jiggers 

Muddlers 

Strainers 

Shakers 

Barlepels 

Garnituur 

Ijs 

Goed humeur 

Provided.png
Cocktail glass_edited.jpg

Contact

Ja, stuur mij informatie over prijzen en beschikbaarheid van de cocktailworkshops

Bedankt voor uw aanvraag, we sturen u binnenkort gedetailleerde informatie!

WORKSHOP INFO.png

Onze workshops

Contact
bottom of page